Til hovedinnhold arrow-right arrow-left arrow-down arrow-up linkedin file-o file-pdf-o angle-down angle-up angle-right angle-left twitter facebook paper-plane google-plus
Eric-Mathias Five sitter i en sofa, Karianne G. Folvik står ved en sykkel. De er inne i et lyst rom.

Du har bedre likviditet enn du tror.

Det kommer bare an på løsningen.

bedre likviditet. på dine premisser.

Det er ikke noe som struper en bedrift mer nådeløst enn utfordringer med likviditeten. Anstrengt likviditet tar oppmerksomhet, energi og fokus. Det bremser vekst og begrenser evnen til å utnytte muligheter.

Det er derfor vi har valgt å fokusere på løsninger som er enkle å ta i bruk. Og som raskt gir bedre likviditet uten å legge noen begrensninger på den daglige driften. 

Det begynner der.

Kontakt oss

Fakturasalg

Fakturasalg er en enkel løsning som gir deg økt likviditet når du trenger det. Du selger de fakturaene du ønsker til oss. Vi behandler og godkjenner fakturaene du ønsker å selge. Pengene utbetales til din konto samme dag.

Mer om fakturasalg

Verdikjede-finansiering

Verdikjedefinansiering er en finansieringsform som gir oppdragsgiver lang kredittid og underleverandør pengene for utestående fakturaer på konto.

Mer om verdikjedefinansiering

Bedriftslån

Å drive en bedrift kan ofte være uforutsigbart. Bedriftslån er din trygghet. Det vil si tilgjengelige penger når behovet melder seg. Et kortsiktig og fleksibelt lån som du kan skru sammen akkurat som det passer deg.

Mer om bedriftslån