Til hovedinnhold arrow-right arrow-left arrow-down arrow-up linkedin file-o file-pdf-o angle-down angle-up angle-right angle-left twitter facebook paper-plane google-plus
2,00 prosent

2,00 % rente på innskudd opp til 2 millioner NOK

En av markedets beste innskuddsrenter

Det er ikke likegyldig hvor du plasserer sparepengene dine. Forskjellen på god og dårlig rente blir fort noen tusenlapper i året. De er det verdt å ta med seg. Hos oss får du en av markedets beste renter. Akkurat nå er den på 2,00 % på beløp opp til 2 millioner NOK.

Høy rente. Alltid

Vi følger med på rentebarometeret for deg, og passer på at vi alltid har en høy rente på innskudd.

Rente opp til 2 millioner NOK: 2,00 %
Rente for beløp over 2 millioner NOK: 0,25 % 

Du kan sammenlikne våre priser med priser fra andre selskaper på finansportalen.no

Vi tar dessverre ikke mot nye innskuddskunder akkurat nå.

Gunstig og fleksibel sparing uten bindinger

Hos oss får du samme gode rente fra første krone, det er ingen minimumsbeløp og heller ingen begrensninger i antall uttak.

Som bank er vi underlagt Finanstilsynet, og vi er også medlem av Bankenes sikringsfond. Som kunde i DeBank har du derfor garanti for alle dine innskudd på våre konti, opp til 2 millioner NOK.

Få fart på pengene

Når du sparer hos oss så setter du samtidig pengene dine i en bank som har som formål å sette fart på små og mellomstore bedrifter. Bedrifter som ikke alltid får den hjelpen de trenger i de store bankene, men som likefullt utgjør selve ryggraden i norsk næringsliv.

Som kunde hos oss får du altså ikke bare en svært god rente og gode betingelser, men bidrar også til reell verdiskaping som kommer hele samfunnet til gode.

Kontovilkår 

Ofte stilte spørsmål

Hvem kan åpne sparekonto i DeBank?
Alle privatpersoner kan åpne sparekonto i DeBank.

Hvordan starter jeg sparing?
Å begynne sparingen i DeBank er enkelt.
1) Fyll ut skjemaet som kommer opp på «Opprett konto»
2) Du får tilsendt en e-post til en lenke for elektronisk signering
3) Signer dokument med BankID og start din sparing.

Hvordan logger jeg inn i nettbanken?
Gå til «Logg inn» knappen øverst i høyre gjerne.
Velg privat, og deretter ønsket BankID innlogging.
Følg deretter instruksjonene.

Hva er renten på sparekonto i DeBank?
DeBank skal til enhver tid tilby en av markedets beste innskuddsrenter. Pr. i dag er innskuddsrenten på 2,00 % for beløp under 2 millioner NOK, og 0,25 % for innskudd over 2 millioner NOK. Du kan sammenlikne vår rente med andre banker på www.finansportalen.no. I DeBank sin nettbank har du også til enhver tid oversikt over opptjente renter.

Hvordan setter jeg inn penger på min konto?
For å sette inn penger på din konto benytter du kontonummer 4212 24 23098 sammen med ditt unike KID-nummer. KID-nummerer er knyttet opp mot din sparekonto hos oss. KID-nummeret finner du i nettbanken

Hvordan tar jeg ut penger fra min sparekonto?
Du tar ut penger ved å logge inn i din nettbank hos DeBank. Her legger du inn kontonummeret du ønsker å overføre pengene til. Pengene vil være på ny konto innen 24 timer.

Er DeBank medlem av Bankenes Sikringsfond?
Ja, DeBank er medlem av bankenes sikringsfond. Som kunde i DeBank har du derfor garanti for alle dine innskudd på våre konti, opp til 2 millioner NOK.

Kan jeg betale regninger fra min sparekonto?
Du kan betale regninger fra din nettbank i DeBank, men kun med melding. Høyrentekontoen er lagt opp til enkel sparing, og er ikke egnet som en brukskonto.

Vi tar dessverre ikke imot nye innskuddskunder akkurat nå.

 

Vil du vite mer?

Har du andre spørsmål om innskudd, eller andre ting du lurer på om oss i DeBank? Ring oss på 48 50 90 00, eller send oss en e-post på kundeservice@debank.no