Vi hos debank.no ønsker å gjøre det enklere for folk å finne informasjon om finans og økonomi. På nettstedet vårt har vi samlet en rekke artikler om alt fra finans og investering til lån. Er du spesielt interessert i økonomi? Sliter du med økonomien? Har du spørsmål om bedriftsøkonomi? Lurer du på hvordan du kan leve av avkastning? Da har du kommet til riktig sted.

Alle artiklene på nettstedet vårt er skrevet av eksperter, men uten vanskelige begreper og komplisert språk. Hos debank.no finner du informasjonen du trenger om økonomi og finans, forklart på en enkel måte.

Du har sikkert hørt at du bør sette av penger til uforutsette utgifter, eller at det lønner seg å spare langsiktig i fond. Men, uansett hvor mye du tjener, kan det være vanskelig å sette av penger hver måned. Høres det kjent ut? Vi hjelper deg i gang ved å rette fokus på sparing og langsiktig investering. Kanskje det ikke er så vanskelig å komme i gang med sparingen som du trodde?

Eller, kanskje du drømmer om å førtidspensjonere deg? Det har blitt stadig mer populært å slutte å jobbe flere tiår før den tradisjonelle pensjonsalderen. Det høres kanskje for godt ut til å være sant, for hva skal man leve av hvis man ikke jobber? Tro det eller ei, men det er faktisk mulig å investere i produkter som gir tilstrekkelig avkastning.

Vi veileder deg også gjennom jungelen av finansielle instrumenter. Lurer du på hva som er forskjellen på derivater og opsjoner? Bør du ta sjansen på å kjøpe aksjer, eller det tryggest å holde seg til aksjefond? Hva er egentlig differansekontrakter? Dette og mye mer finner du informasjon om på nettstedet vårt.

Kontakt oss

I tillegg til å tilby informasjon om finans, økonomi, investering, lån og mye mer, er vi tilgjengelige for eventuelle spørsmål du måtte ha. Send oss spørsmål eller kommentarer, og vi svarer så snart vi kan. Er det noe du savner på nettstedet vårt? Send oss en melding, da vel!