Til hovedinnhold arrow-right arrow-left arrow-down arrow-up linkedin file-o file-pdf-o angle-down angle-up angle-right angle-left twitter facebook paper-plane google-plus
3 ansatte i DeBank, de ser hyggelige ut

Vi finner løsninger for små og mellomstore bedrifter.

Derfor er vi her

I en perfekt verden finnes det ikke humper i veien eller likviditetsproblemer. I virkeligheten derimot, er dette hverdagen for mange bedrifter på et eller annet tidspunkt. Det er derfor vi startet DeBank. 

Vi er til for små og mellomstore bedrifter. Alle våre kunder er ulike, men de har én viktig ting felles: De får ikke alltid hjelpen de trenger, når de trenger det, i en tradisjonell bank.

Det er derfor de kommer til DeBank. En finansieringspartner som forholder seg til realitetene. En partner som hjelper kundene til bedre betalingsevne og mindre hodebry. Så enkelt og så viktig.

DeBank ble i 2019 et heleid datterselskap av SpareBank 1 SMN. DeBank er nå omdannet fra bank til finansieringsforetak. Vi vil om kort tid endre navn, men skal fortsatt levere produkter som gir bedrifter bedre likviditet raskt, og enkelt.

 

Kontakt oss

Benedikte S. Larsen, Marit Foss og Roar Johansen står samlet i et lyst rom.

En bedre løsning

Det finnes mange løsninger innen fordringsfinansiering. Felles for dem er at du belåner fordringsmassen din og får tilgang til likviditet du allerede har.

Fakturasalg er relativt nytt i Norge. Det er en finansieringsløsning som er veletablert i utlandet, og i rask vekst også her hjemme. Ganske enkelt fordi det er en god løsning for svært mange bedrifter.