Til hovedinnhold arrow-right arrow-left arrow-down arrow-up linkedin file-o file-pdf-o angle-down angle-up angle-right angle-left twitter facebook paper-plane google-plus

Vi er banken for små og mellomstore bedrifter.

Derfor er vi her

I en perfekt verden finnes det ikke humper i veien eller likviditetsproblemer. I virkeligheten derimot, er dette hverdagen for mange bedrifter på et eller annet tidspunkt. Det er derfor vi startet DeBank. 

Vi er banken for små og mellomstore bedrifter. Det betyr at vi er banken for majoriteten av næringslivet i Norge. Alle våre kunder er ulike, men de har én viktig ting felles: De får ikke alltid hjelpen de trenger, når de trenger det, i en tradisjonell bank.

Det er derfor de kommer til DeBank. En bank som forholder seg til realitetene. En bank som hjelper kundene til bedre betalingsevne og mindre hodebry. Så enkelt og så viktig.

En bedre løsning.

Vi er den første rendyrkede banken innenfor fordringsfinansiering i Norge. 

Det finnes mange løsninger innen fordringsfinansiering. Felles for dem er at du belåner fordringsmassen din og får tilgang til likviditet du allerede har.

Factoring er kanskje en kjent praksis for mange allerede, mens fakturakjøp er relativt nytt i Norge. Det er en finansieringsløsning som er veletablert i utlandet, og i rask vekst også her hjemme. Ganske enkelt fordi det er en god løsning for svært mange bedrifter.

Adresse

Trondheim
DeBank ASA 
Dronningens gate 7
7011 Trondheim

Oslo
Brynsveien 3
0667 Oslo

Vi kontakter deg

Kontakt oss

48 50 90 00 kundeservice@debank.no