Til hovedinnhold arrow-right arrow-left arrow-down arrow-up linkedin file-o file-pdf-o angle-down angle-up angle-right angle-left twitter facebook paper-plane google-plus
Benedikte S. Larsen, Roar Johansen, Camilla S. Voje, Inge Five og Marit Foss er samlet i et lyst rom. Inge sitter ved pulten, Benedikte sitter i en stol ved vinduet. Resten står rundt omkring.

Nytt fra DeBank

Få god lønnsomhet på lang sikt

Likviditet er det samme som betalingsevnen til bedriften din. Likviditet er «penger på bok». God likviditet oppnår du ved å forstå inn- og utbetalingene i bedriften din, den såkalte kontantstrømmen. Du trenger tilstrekkelig, og riktig, informasjon om økonomien.

Det finnes andre løsninger enn kassekreditt

Hva er forskjellen på kassekreditt og fakturasalg? Og hva passer best for din bedrift når du trenger penger på konto?

– Aldri gå tom for cash!

Her er banklederens beste råd til bedrifter som sliter med likviditeten.

– Dårlig betalingsevne kan ødelegge en god bedrift.

Altfor mange bedrifter sliter unødig og i verste fall gir opp på grunn av perioder med presset likviditet. Heldigvis finnes det nesten alltid andre muligheter. Og hvis din bank ikke har løsningen, er det kanskje andre banker som kan – og som gjerne vil, hjelpe deg.

Båstenkning kan være farlig

I hvert fall når det fører til at du ikke blir møtt som den du er, med dine individuelle og noen ganger unike behov.

Gratulerer, da har du fått navnelappen SMB

En lettvint swipe til venstre og du er kategorisert som SMB. I mange tilfeller er det ok. I noen tilfeller når du trenger individuell behandling, er det ikke fullt så greit.

… bare fordi de er kunder i samme bank

VinnVinn lager reklame, DM Stål leverer stålkonstruksjoner og In House er et bemanningsbyrå er kunder i DeBank. Men likhetene stopper omtrent der.

Vil SMB-begrepet til livs

Digitalisering og automatisering er hete begreper i bankbransjen akkurat nå, og det er selvsagt også noe DeBank er opptatt av.

Spørsmålet er: Har du riktig bedriftsfinansiering?

Mai og juni betyr store utbetalinger, og for veldig mange bedrifter er dette krevende perioder når det gjelder likviditeten. Ofte er dette helt unødvendig, for med litt forberedelser kan du ha gode tilpassede løsninger som hjelper deg til å ta utgiftstoppene.

Har du kontroll på feriepengeutbetalingen?

Er du bekymret for om du har nok penger på bok til å betale ut feriepengene i tide? Da kan det være greit å vite at det finnes løsninger om det skulle knipe.

– De store bankene bør tørre å tenke utenfor boksen

Konstituert banksjef Camilla Sagmo Voje mener de tradisjonelle bankene har blitt for opptatt av automatisering og for lite opptatt av å bli kjent med bedriftskundene sine.

– Skal aldri slutte å snakke med kundene våre

Små og mellomstore bedrifter utgjør 98 % av markedet, men føler seg ofte uønsket av banken sin. Det vil vi i DeBank gjøre noe med.

Får råd til å vokse med fakturasalg

Anders Eriksrud og Øystein Gjersøe drømte om å skape en kul arbeidsplass. Nå har de 18 ansatte og fortsetter å vokse – med bittelitt hjelp.

Nytt år, flere råd

Om du skal trene mer eller mindre i 2018 bryr vi oss ikke så hardt om, men her er noen tips til hvordan du kan få bedriften din i toppform i året som kommer.

– Alt starter med likviditet

En utfordring de aller fleste bedrifter møter på, men som få liker å snakke høyt om, er likviditet. Det vil Azets og DeBank gjøre noe med.

Hvor er kvinnene?

Alle våre kunder har én ting til felles: Alle de daglige lederne er menn. Hvorfor er det sånn?

Bankbransjen vil endres radikalt de neste årene

Jo da, DeBank skal være gode både på ny teknologi og innovative løsninger. Men én ting er likevel sikkert, det skal ikke gå på bekostning av personlig kundebehandling.

– Vi skal aldri slutte å snakke med kundene våre

Små og mellomstore bedrifter utgjør 98 % av markedet, men føler seg ofte uønsket av banken sin. Det vil DeBank gjøre noe med.

Dagen derpå

Vi drister oss til å påstå at den dagen du ble kåret til Gaselle er den minst viktige dagen i din bedrifts liv.

Hvorfor er det så flaut å gå på trynet, egentlig?

De fleste bedrifter opplever humper i veien på et eller annet tidspunkt.

Vokser i takt med nye byggekrav

Krav om universell utforming i nye og gamle bygg kommer for fullt. For Norsigns betyr det fulle ordrebøker, men også økt behov for tilgjengelig kapital.

Heia, heia underdogen!

Jo da, vi elsker idrettsheltene våre, de som vinner gang på gang på gang, og som henter hjem gullmedaljer i hopetall. Det er ikke det. Men det er likevel lite som slår en god underdog-historie.

– Tydeligvis truffet et behov i markedet

Siden åpningen i mars har oslokontoret til DeBank hatt hendene fulle. Nå har de akkurat ansatt en ny rådgiver – og ser ikke bort fra at det kan bli behov for flere.

Vi samarbeider med Azets

DeBank har inngått samarbeidsavtale med regnskapsgiganten Azets. Sammen skal vi effektivisere og forenkle hverdagen for små og mellomstore bedrifter.

Skal det være en kopp lokalbrent håndbrygg med florale undertoner?

Ord har som kjent makt, så hvorfor reduseres 98 % av norsk næringsliv alltid til den noe usjarmerende betegnelsen SMB?

– Trenger factoring for å kunne fortsette å vokse

Driver du en bedrift vet du at det koster å vokse. Så hva gjør du når utgiftene øker raskere enn inntektene rekker å komme inn – og banken din bare rister på hodet?

– Det er likviditeten som knuser dem

Som entreprenør er Ruta AS avhengig av at underleverandørene kommer seg over eventuelle kneiker. Derfor har de inngått et helt spesielt samarbeid med DeBank.

Hva har Buzz Aldrin med norsk næringsliv å gjøre?

Buzz Aldrin deler skjebne med 98 % av norsk næringsliv: Han får ikke den oppmerksomheten han fortjener.

Hjelper SMB-bedrifter til bedre betalingsevne

Små og mellomstore bedrifter utgjør 98 % av markedet, men føler seg ofte uønsket av banken sin. Det vil DeBank gjøre noe med.

Verdien av et skjørt

Det snakkes mye om SMB-segmentet, men hvem er de egentlig alle disse små og mellomstore bedriftene?