Til hovedinnhold arrow-right arrow-left arrow-down arrow-up linkedin file-o file-pdf-o angle-down angle-up angle-right angle-left twitter facebook paper-plane google-plus

Få bedriften din i toppform i året som kommer.

Nytt år, flere råd

Om du skal trene mer eller mindre i 2018 bryr vi oss ikke så hardt om, men her er noen tips til hvordan du kan få bedriften din i toppform i året som kommer.

Det er mye som er fint med januar. Etter en intens og mektig desember, så har sola endelig snudd og bringer med seg en hvit, åpen og stille måned. En måned full av optimisme og muligheter – og uten så mange andre krav enn de du stiller til deg selv.

Dine personlige nyttårsforsetter skal vi ikke legge oss borti – det er sånt vi har ukeblader og selvhjelpsguruer til. Men om du går og tenker på hvordan bedriften din kan bli en bedre utgave av seg selv i 2018, da kan vi gjerne komme med noen råd.

Så i god ukebladstil, her er noen visdomsord å ta med seg inn i det nye året til deg som leder en liten eller mellomstor bedrift:

1. Du har kanskje bedre likviditet enn du tror.
Ingenting struper veksten i en bedrift mer nådeløst enn anstrengt likviditet. Med våre løsninger får du umiddelbar tilgang til det du har utestående. Når du trenger det.

2. Få råd til å vokse uten lån.
Du trenger ikke nødvendigvis lån for å forbedre likviditeten. Det finnes faktisk andre former for finansiering, som gjør at du enkelt kan realisere potensialet i bedriften din.

Vi tilbyr tjenester som fakturakjøp og factoring som sørger for at du får oppgjør for dine fakturaer den dagen du fakturerer – helt uavhengig av kredittid og når kunden din betaler.

3. Velg en bank som forholder seg til realitetene.

I en perfekt verden finnes det ikke humper i veien eller likviditetsproblemer. I virkeligheten derimot, er dette hverdagen for mange bedrifter på et eller annet tidspunkt.

Det er derfor vi har startet DeBank. Banken for små og mellomstore bedrifter. Alt vi gjør, og alle våre tjenester, er laget for at du skal få bedre likviditet og mindre hodebry. Så enkelt, og så viktig.

Vil høre mer om hva vi kan gjøre for din bedrift i året som kommer?

Ta kontakt med oss

 

Godt nytt år!