Til hovedinnhold arrow-right arrow-left arrow-down arrow-up linkedin file-o file-pdf-o angle-down angle-up angle-right angle-left twitter facebook paper-plane google-plus
Kamera, pass og reiseartikler ligger på en pult.

Vi tilbyr fakturasalg som gir deg penger på konto umiddelbart.

Har du kontroll på feriepengeutbetalingen?

Er du bekymret for om du har nok penger på bok til å betale ut feriepengene i tide? Da kan det være greit å vite at det finnes løsninger om det skulle knipe.

Er du bekymret for om du har nok penger på bok til å betale ut feriepengene i tide? Da kan det være greit å vite at det finnes løsninger om det skulle knipe.

Selv om det er krav til at bedrifter skal gjøre avsetninger for feriepenger, er det ingen krav om at pengene faktisk skal settes av på konto og reserveres til ferieutbetaling. Det kan av og til gi noen søvnløse netter når juni nærmer seg.

– Mange bedrifter går nå inn i en periode med lavere aktivitet, og de kan ha kapital bundet opp i utestående fordringer som kanskje ikke kommer inn før over sommeren. Dette vet vi er noe som skaper en del bekymring, forteller Ole Anders Hindberg, leder for marked og forretningsutvikling i DeBank.

Lei av å vente på utestående fordringer? Vi tilbyr fakturasalg som gir deg penger på konto umiddelbart.

Det finnes løsninger

Har du havnet i en situasjon der du er usikker på hvordan bedriften din skal klare feriepengeutbetalingen finnes det heldigvis løsninger. En mulighet er fakturasalg. Da kjøper vi i DeBank fakturaen din av deg og du får innbetalingen på konto umiddelbart.

Fakturasalg er en fin forsikring for bedriften. Det er nesten ingen kostnader ved å ha en slik avtale liggende, og så er det et veldig godt verktøy å ha i kofferten hvis det skulle oppstå en utfordring med likviditeten, sier Hindberg.

– De fleste bedrifter har bedre likviditet enn de tror. Vi setter oss gjerne ned og ser på hvordan vi kan hjelpe ditt firma med å få bedre kontroll og økt likviditet. Det er bare å ta en telefon, avslutter Hindberg.

Vil du vite hva vi kan gjøre for din bedrift?

Kontakt oss

Mer lesestoff